|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST Dyskusje o inedii (niejedzeniu) i o postach.
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
viman.eu

Dołączył: 13 Maj 2010 Posty: 5 Skąd: Warszawa - okolice -> Słubica Dobra
|
Wysłany: 2010 05 24 20:41 Temat postu: :!:ALENARA - kto wie co z nią teraz? Kogo ona zafascynowała? |
|
|
Tłumaczenie życia światłem dopiero z ust Alenary do mnie trafiło.
Kto wie cokolwiek co się z nią dzieje obecnie,
co robiła od czasów seminarium w 2002 roku
Czy jest możliwy kontakt z nią
Gdzie mieszka, czym się zajmuje
2. zapraszam do bezpośredniego kontaktu ze mną
Michał
michal@viman.eu
tel 602 623 301, 46 895 5968 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JMW
|
Wysłany: 2010 05 25 08:06 Temat postu: |
|
|
| Michał, Alenara studiowała przez kilka lat w USA. Być może, że nadal tam przebywa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
witarianin
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
witarianin
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2010 07 27 15:21 Temat postu: |
|
|
| jak czytałem ten link wyżej to ciarki przechodziły mi non stop przez całe ciało ......jestem ciekaw czy dziala ona teraz gdzies wjakis sposob ?gdzie szukac pomocy takich ludzi jak ona??czy sa wpolsce ludzie ktorzy dzialaja w tym kierunku ??z ktorymi mozna si espotkac i dowiedziec sie o sobie duzo wiecej niz sie wie?zawsze bylem sceptyczny do wszelkiego rodzaju wróżek ale tylko dlatego ze widzialem ze jest mnostwo fałszu w tym |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bacchante
|
Wysłany: 2010 07 27 16:06 Temat postu: |
|
|
Zaciekawiła mnie osoba Anity Ikoen i postanowiłam prześledzić ślady jakie pozostawiła w internecie. Z tego co widzę, skupiła się przede wszystkim na walce z zaciekłymi sceptykami. Oglądałam też film z nią na youtube, w którym spotyka się z jednym ze sceptyków i robi mu "badanie".
http://www.youtube.com/watch?v=w7a4iTEAusM
Nie kupuję tego... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sportowiec
|
Wysłany: 2010 07 27 17:02 Temat postu: |
|
|
| ten filmik na you tube był poprostu żenujący co to woglemialo byc ?to niby ta alenara>?zagdujaca przez 30 minut ile koleś ma palców pod hustą i nie zgadła?juz pomijajac caly ten test jej zachowanie strasznie mnie raziło |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amaranya
|
Wysłany: 2010 08 29 16:04 Temat postu: |
|
|
znalazlam ja na facebooku i mam ja w znajomych;) powiem Wam ze oprocz tego ze interesuje sie Dawidem ickiem i tego typu tematami wydaje sie byc zwykla dziewczyna. Studiuje w USA cos z chemia...zamiescila taki cytat:
"I love light. Studying it. Working with it. Living in it.
What is to give light must endure burning......or relaxation of excited electrons....or time-varying electric fields. Sorry, had to ruin it."
ktos napisal na jej profilu ze spotkal ja wtedy z Joachimem a ona odpisala:
"After a six year absence from the movement, I am actually returning to it. I've realized it is a religion, and as such it is compatible with my science education after all. Nice to be back..."
ogolnie wydaje sie ze wiedzie normalne zycie, ma znajomych, i nie zauwazylam jakiejs jej innej dzialalnosci.
ps.swoja droga to zadziwiajace ile mozna sie dowiedziec z fb ;o |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|