|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ramazzotti
|
Wysłany: 2013 05 21 21:19 Temat postu: Żel, krem, maść na miejscowe wypryski ? |
|
|
heja
co polecacie na miejscowe pryszcze na twarzy, stosowałem alkohol, benzacne, tormentiol zdaje sie oparty na kłączu pięciornika
co polecacie naturalnego skutecznego do kupienia? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pielgrzym
|
Wysłany: 2013 05 22 15:46 Temat postu: |
|
|
wyrzuty na twarzy są informacją o nieprawidłowościach w odżywianiu ciała (spożywania toksyn wraz z pokarmem usuwanych przez pory twarzy - najcześciej nabiał, pieczona mąka oraz cukier), stałym i skutecznym sposobem jest zmiana spożywanego pokarmu (jak najmniej przetworzone, jak najwiecej surowe i organiczne) i/lub przekonań na temat wpływu na ciało tego co do niego wkładasz (na pozytywne np. to co jem jest dla mnie dobre, uzdrawia moje ciało itd). W moim przypadku wypryski na twarzy sa bezpośrednim następstwem spożywania cukru w ilościach większych niż śladowe  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaos
|
Wysłany: 2013 05 22 17:38 Temat postu: |
|
|
u mnie zawsze najlepiej skutkowala zwykla pasta do zebow - smarowalem na noc (tylko sam pryszcz - bo bardzo wysusza) - i rano bylo zawsze duzo lepiej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ramazzotti
|
Wysłany: 2013 05 22 21:11 Temat postu: |
|
|
pielgrzym - tak wiem, akurat raczej każdy na tym forum to raczej wie tylko nie kazdy ma silną wolę
kaos - sprobuje dzieki
a tak na marginesie - zobaczylem date mojej rejestracji i poczulem sie staro, matko, to juz 8 lat  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pielgrzym
|
Wysłany: 2013 05 23 07:45 Temat postu: |
|
|
prawda, prawda, pisze z automatu ^^ |
|
Powrót do góry |