|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Wolny Czlowiek
|
Wysłany: 2008 02 27 02:53 Temat postu: Bioenergoterapia wasze doswiadczenia? |
|
|
Witam jak w temacie,czy macie jakies doswiadczenia, co sadzicie o skutecznisc.O cenach?
Z jakich dolegliwosci was wyleczono?
Ja korztstalem z kilku,ale tylko jeden mnie zaskoczyl wyczytal ze mnie kilka dolegliwosci ktore mialem (ale problemu z ktorym przyszedlem nie) leczeniu sie nie poddalem bo uwazalem ze 120zl za 10 minut terapi przez rok raz w tygodniu to za duzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fakir
|
Wysłany: 2008 02 29 11:24 Temat postu: |
|
|
Wg. mnie bioterapia może pomóc jeśli nie ogranicza się tylko do lecznienia objawów , raz pewien człowiek zajmujący się bioterapią bezbłędnie wskazał w moim ciele prawdziwe źródło problemu .
Oczywiście należy pamiętać że tego typu usługi to też rynek a ten jak wiemy rządzi się swoimi prawami można kupić coś po zawyżonej cenie ,można dużo zapłacić i otrzymać świetny towar/usługę ale można też za tą samą cenne trafić kiepski towar/usługę ,zostać oszukanym , można trafić okazję i uzyskać bardzo dobry towar/usługę po zaskakująco dobrej cenie , a czasem nawet
dostać coś za darmo od kogoś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|