|
INEDIA, NIEJEDZENIE, POST I INNE TEMATY Dyskusje o inedii, niejedzeniu, poszczeniu, dietach i inne.
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Fredi

|
Wysłany: 2003 03 18 19:42 Temat postu: Wszystko w nas |
|
|
Każda nasza myśl zawiera w sobie energię. Kiedy myśl (energię) ukierunkujemy w odpowiednim kierunku, zaczniemy otrzymywać to w którym kierunku patrzymy. Oprócz myśli energię posiada również świadomość.
Moje doświadczenia rozszerzają się o jasnowidzenie, jasnosłyszenie, czucie bytów niematerialnych, porozumiewanie się z nimi, odczuwanie energi miejsc oraz energi matki ziemi.
W zasadzie większość paradygmatów w moim życiu uległo zmianie lub zniknęło. Moja rzeczywistość jest dokładnie taka jaki mój obraz jej postrzegania. Kiedy o czymś pomyśle - samo przychodzi. Coraz częściej przychodzi natychmiast. Robiłem próby z uzdrawianiem, z widzieniem aury i odczuwaniem energii innych ludzi. To wszystko dzieje sie jak aktywizacja informacji po czytaniu fotograficznych (lub emocjonalnym). Potrafie rozmawiac ze zwierzetami. Zwierzeta podchodza do mnie i sluchaja to co do nich mowie. Podobnie z roslinami.
W zasadzie nie ma takiej rzeczy jakiej czlowiek nie potrafilby. Zycie bez jedzenie wcale nie jest trudne, ale i nie jest latwe. Zycie bez jedzenia to po prostu zmiana paradygmatu. Ukierunkowanie myśli na życie w świetle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|